Route de Pays des Collines

Dit arrangement is perfect voor wielertoeristen en hun niet-fietsende partner. De sportieveling verkent het wijde landschap van le Pays des Collines terwijl de niet-sportieveling volledig ontspant in onze wellness. De perfecte dag voor allebei!

  • Voor de fietsers: uitgestippelde fietsroute met 30 min. massage achteraf
  • Voor de niet-fietsers: 2u30 wellness
  • Stevig diner
  • Overnachting met uitgebreid ontbijt
  • 2 koppels (max. 4 koppels)

Voor de fietsliefhebbers onder jullie hebben wij een uitgestippelde route voorzien met stevige kuitenbijters. Je rijdt door het rustige en uitgestrekte landschap van le Pays des Collines, met mooie verzichten, afdalingen en klimmetjes. Genoeg kilometers in de beentjes? Dan mag je genieten van een half uurtje massage.

Terwijl de fervente wielertoeristen op baan zijn, genieten de achterblijvers van 2u30 verwennerij in de wellness. Laat hen maar afzien, jij komt volledig tot rust in onze sauna, jacuzzi, hamam, infrarood en relaxbar. Misschien wil je er wel nog een massage bij? Mmm, klinkt fantastisch!

’s Avonds schuiven jullie allemaal samen aan tafel voor een stevig diner. Op het menu? Huisbereid stoofvlees met frietjes en aansluitend koffie met een stukje taart. Je nachtrust is verzekerd in een van onze gezellige kamers. Je wordt gewekt door de geur van een lekker ontbijt.

Prijzenplaatje van dit heerlijke arrangement?

€ 680 voor 4 personen – Arrangement min. 4 personen (dranken niet inbegrepen)