Bed & Breakfast

Welkom in onze B&B

In een oase van luxe, rust en ontspanning verwelkomen wij jullie in onze B&B. In onze ecologische en zelfgebouwde U-hoeve staat genieten centraal. U vindt er 4 intieme en stijlvol ingerichte suites met elk een gepersonaliseerde aankleding en hedendaags comfort. We werken zoveel mogelijk met Belgische leveranciers en ecologische producten. Er wacht u een sfeervol kader, een oase van en rust en natuur. ’s Morgens kan u genieten van een uitgebreid ontbijt en ook hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk biologische producten.

In de lounge ruimte van onze B&B hanteren wij het principe van een “Honesty Bar”. Juist, wij vertrouwen op uw eerlijkheid wanneer u zichzelf en uw partner een drankje serveert aan onze bar. Gedurende uw verblijf hou je zelf bij wat je consumeert en de afrekening gebeurt pas bij uw vertrek.

La douceur de la Miclette vindt u terug in Ellezelles. Het heksendorpje in Henegouwen. Temidden van de natuur in de streek ‘Pays des Collines’ en de ‘Vlaamse Ardennen’. La Douceur de la Miclette heeft door het CGT (Commisariat Général au Tourisme) 4 épis gekregen voor hun klassevolle B&B. U kan hier dus naar hartenlust wandelen, fietsen, paardrijden, … .