Offsite vergaderen

Stijlvol vergaderen in een inspirerende en unieke setting middenin een groene omgeving.

Tijd om met de collega’s of het team samen te komen om nieuwe ideeën te verwerven en uit te werken? Tijd om een offsite vergadering te plannen!

Dit op een unieke locatie aan de Vlaamse Ardennen. Dankzij het exclusief ter beschikking hebben van de locatie, kan de offsite vergadering gebeuren met de juiste focus en in alle discretie. Bij mooi weer is er ook de mogelijkheid om buiten te vergaderen.

Faciliteiten voor uw vergadering

Bij La douceur de la Miclette beschikt u over verschillende ruimtes voor uw vergadering(en):

  • Vergaderzaal voor kleine groepen (max. 10 personen) met 2 grote white boards, een grote flatscreen TV en gratis wifi.
  • 100 m² polyvalente zaal met bar, flipcharts & wifi.

Catering voor uw gasten

Wat zijn uw cateringwensen? Wij kunnen voor u en uw gasten een volledige dag verzorgen rekening houdende met de nodige voedingsvoorkeuren.  Van ontbijt, lunch tot een gezellige BBQ. Of wenst u hapjes tijdens de verschillende sessies? Hoor eens naar al onze cateringmogelijkheden.

Reserveer nu

The place to meet

La Douceur de la Miclette heeft ook aan ontspanningsmogelijkheden gedacht. Zo kunnen jullie met de collega’s of het team zich tijdens de pauze ontspannen op de petanquebaan, een glaasje drinken op het grote gezellige terras of in de bar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om van het Wellness gedeelte gebruik te maken.

Activiteiten

Wenst u een teambuildingsactiviteit aan uw offsite vergadering te breien? Leuk idee! La Douceur de la Miclette, met haar ligging in de Vlaamse Ardennen, zijn er tal van mogelijkheden. Van een museum- of brouwerijbezoek tot avonturenpark of een fiets- of wandelroute? Of gaan jullie voor een mindfulness sessie of een sessie met paarden? Samen kijken we naar de perfect fit.

Ontdek alle activiteiten

Overnachting

Bestaat uw offsite uit verschillende dagen? Bij La Douceur de la Miclette heeft u de mogelijkheid om te overnachten. La Douceur de la Miclette heeft maar liefst 7 gastenkamers ter beschikking met een capaciteit tot 16 personen.

  • Vier kamers beschikken over airconditioning
  • Bijna alle kamers hebben ensuite badkamer met toilet en regendouche
  • Bed- en badlinnen wordt door ons voorzien op elke kamer
  • Shampoo, douchegel & haardroger is aanwezig in de kamers.

In alle comfort offsite vergadering?
Boek vandaag nog uw unieke offsite locatie.

Overtuigd? Boek vandaag nog uw bedrijfsarrangement

Contacteer ons