Wellness

Voortaan kan je bij ons ook genieten van de privé wellness, volledig conform met de Vlarem II wetgeving. Maak een keuze uit 1 van onze wellness arrangementen of contacteer ons voor een arrangement op maat. Bij ons staat uw gezondheid en hygiëne op de eerste plaats.  Kies daarom voor een wellness arrangement bij “La Douceur de la Miclette”, een centrum dat voldoet aan de strenge normen voor waterkwaliteit!

1. Basis arrangement – € 165 / 2 personen
Geniet als koppel 2 uur lang van de privé wellness ruimte. Wij voorzien slippers, badlinnen en badjassen, je hoeft alleen maar uw goed humeur mee te brengen!

2 Ontbijt arrangement (9u – 12u) – € 195 / 2 personen
Je verblijft 3 uur lang in de privé wellness ruimte. Dit is een ontbijt arrangement, dus wij voorzien voor jullie een heerlijk ontbijt.

3. Frans arrangement – € 220 / 2 personen
Hou je van kaas? Perfect! Kom 3 uur lang genieten van onze privé wellness ruimte met uitgebreide kaasplank en een fles wijn.

4. Luxe arrangement – € 330 / 2 personen
Met deze formule krijgt u 4 uur toegang tot onze wellness faciliteiten. Verwend worden doet je honger krijgen. Daarom krijgt u van ons broodjes, wat snacks en een fles bubbels.

Wist je dat?
Het is wettelijk niet meer toegelaten voor een saunacentrum, een jacuzzi te verhuren zonder overloop en strenge technische installatie Vlarem2.  Opstaande modellen jacuzzi’s zonder overlooprooster voldoen niet aan deze strenge hygiënenormen conform volksgezondheid! Onze jacuzzi’s beschikken over een verplicht overloop rooster rondom de jacuzzi, een verplichte externe buffertank van 20.000 liter en een externe desinfectie-installatie ph & chloor. Elke afwijking op dit systeem voldoet niet aan deze norm en net daarom garanderen wij u constant perfect helder en hygiënisch water in de jacuzzi.

Huisregels
Iedereen die een reservatie maakt voor de wellness ruimte bij La Douceur de la Miclette verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels. Het huisreglement privé sauna & wellness hangt uit in onze kleedkamers, maar u kan onze huisregels ook hier nalezen.

Bekijk hier onze wellness arrangementen