Wellness

Ontdek onze privé wellness

Maak kennis met onze privé wellness. Kies voor een wellness arrangement met of zonder overnachting of kom gewoon overdag genieten van onze privé wellness faciliteiten.

In een cosy binnenruimte en grote buitenruimte kunnen jullie in een sfeervol kader genieten van een buitensauna met panoramische voorzijde, een overdekte ingebouwde buiten jacuzzi, regelbare infrarood lampen, een super deluxe hamam & binnenbad – beide afgewerkt in mozaïek – met rustplaatsen, schoonheidssalon, …

Onze wellness faciliteiten voldoen aan de hygiëne normen waarbij het water in de jacuzzi en het binnenbad constant overloopt en wordt ververst.

Kies een arrangement

1. Basis arrangement – € 179,50 / 2 personen
Geniet als koppel 2u30 van de privé wellness ruimte. Wij voorzien slippers, badlinnen en badjassen, je hoeft alleen maar uw goed humeur mee te brengen!

2 Ontbijt arrangement (9u – 12u) – € 199,50 / 2 personen
Je verblijft 3 uur lang in de privé wellness ruimte. Dit is een ontbijt arrangement, dus wij voorzien voor jullie een heerlijk ontbijt.

3. Frans arrangement – € 239 / 2 personen
Hou je van kaas? Perfect! Kom 3 uur lang genieten van onze privé wellness ruimte met uitgebreide kaasplank en een fles wijn.

4. Me time arrangement – € 240 per persoon
Ladies only, want jullie verdienen wel eens een momentje voor jezelf. Verwennerij voor jou alleen of samen met een vriendin: 1u30 wellness + massage en gezichtsverzorging.

Maak een reservatie

Maak een keuze uit 1 van onze arrangementen of contacteer ons voor een arrangement op maat, eventueel in combinatie met één of meerdere overnachtingen.

Iedereen die een reservatie maakt voor de wellness ruimte, verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels. Het huisreglement privé sauna & wellness hangt uit in onze kleedkamers, maar u kan onze huisregels ook hier nalezen.

Overtuigd? Boek vandaag nog uw arrangement