Coaching

Een warme, huiselijke sfeer omgeven door de natuur aan de Vlaamse Ardennen. Alles voor een inspirerende coaching sessie.

Bied uw gasten de ultieme ervaring in een exclusieve setting middenin een groene omgeving. Dankzij het exclusief ter beschikking hebben van de locatie, kunnen de coachingsessies gebeuren in alle discretie en de juiste focus. Eerder een-op-een gesprekken, groepsgesprekken of een combinatie van beide? La Douceur de la Miclette biedt al deze mogelijkheden.

Faciliteiten voor uw vergadering

Bij La douceur de la Miclette beschikt u over verschillende ruimtes voor uw vergadering(en):

  • Vergaderzaal voor max. 10 personen met 2 grote white boards, een grote flatscreen TV en gratis wifi.
  • Polyvalente zaal van 100m2 met bar, flipcharts en gratis wifi.

The place to meet

La Douceur de la Miclette heeft ook aan ontspanningsmogelijkheden gedacht. Zo kunnen uw gasten zich tijdens de pauze of na een coachingsessie ontspannen op de petanquebaan, een glaasje drinken op het grote gezellige terras of in de bar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om van het Wellness gedeelte gebruik te maken.

Activiteiten

Wenst u een teambuildingsactiviteit aan uw offsite vergadering te breien? Leuk idee! La Douceur de la Miclette, met haar ligging in de Vlaamse Ardennen, zijn er tal van mogelijkheden. Van een museum- of brouwerijbezoek tot avonturenpark of een fiets- of wandelroute? Of gaan jullie voor een mindfulness sessie of een sessie met paarden? Samen kijken we naar de perfect fit.

Ontdek alle activiteiten

Catering voor uw gasten

Wat zijn uw cateringwensen? Wij kunnen voor u en uw gasten een volledige dag verzorgen rekening houdende met de nodige voedingsvoorkeuren.  Van ontbijt, lunch tot een gezellige BBQ. Of wenst u hapjes tijdens de verschillende sessies? Hoor eens naar al onze cateringmogelijkheden.

Reserveer nu

Overnachting

Bestaat uw coaching sessie uit verschillende dagen? Bij La Douceur de la Miclette heeft u de mogelijkheid om te overnachten. La Douceur de la Miclette heeft maar liefst 7 gastenkamers ter beschikking met een capaciteit tot 16 personen.

  • Vier kamers beschikken over airconditioning
  • Bijna alle kamers hebben ensuite badkamer met toilet en regendouche
  • Bed- en badlinnen wordt door ons voorzien op elke kamer
  • Shampoo, douchegel & haardroger is aanwezig in de kamers.

Geef uw gasten een unieke ervaring en boek vandaag nog onze locatie nog voor uw coaching sessie

Geef uw gasten een unieke ervaring en boek vandaag nog onze locatie nog voor uw coaching sessie

Contacteer ons