Seminarie

Organiseer uw volgende seminarie op een unieke locatie aan de Vlaamse Ardennen.

Bied uw gasten de ultieme ervaring in een exclusieve setting. Van product lanceringen, kennis delen tot netwerken of andere mogelijkheden en opportuniteiten, bij ons zit je goed.

La Douceur de la Miclette heeft ook aan ontspanningsmogelijkheden gedacht. Zo kunnen uw gasten zich tijdens de pauze of na het seminarie ontspannen op de petanquebaan, een glaasje drinken op het grote gezellige terras of in de bar.

Faciliteiten voor uw seminarie

Bij La douceur de la Miclette beschikt u over verschillende ruimtes voor uw seminarie:

  • Polyvalente zaal van 100 m2 met bar, flipcharts en gratis wifi.
  • Vergaderzaal voor max. 10 personen met 2 grote white boards, een grote flatscreen TV en gratis wifi.

The place to meet

La Douceur de la Miclette heeft ook aan ontspanningsmogelijkheden gedacht. Zo kunnen jullie met de collega’s of het team zich tijdens de pauze ontspannen op de petanquebaan, een glaasje drinken op het grote gezellige terras of in de bar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om van het Wellness gedeelte gebruik te maken.

Activiteiten

Wenst u een teambuildingsactiviteit aan uw seminarie te koppel? Leuk idee! In de buurt van La Douceur de la Miclette, met haar ligging op de grens van de Vlaamse Ardennen, zijn er tal van mogelijkheden. Van een museum- of brouwerijbezoek tot avonturenpark of een fiets- of wandelroute? Of gaan jullie voor een mindfulness sessie of een sessie met paarden? Samen kijken we naar de perfect fit.

Ontdek alle activiteiten

Catering voor uw gasten

Wat zijn uw cateringwensen? Wij kunnen voor u en uw gasten een volledige dag verzorgen rekening houdende met de nodige voedingsvoorkeuren.  Van ontbijt, lunch tot een gezellige BBQ. Of wenst u hapjes tijdens de verschillende sessies? Hoor eens naar al onze cateringmogelijkheden.

Reserveer nu

Overnachting

Bestaat uw seminarie uit verschillende dagen? Bij La Douceur de la Miclette heeft u de mogelijkheid om te overnachten. La Douceur de la Miclette heeft maar liefst 7 gastenkamers ter beschikking met een capaciteit tot 16 personen.

  • Vier kamers beschikken over airconditioning
  • Bijna alle kamers hebben ensuite badkamer met toilet en regendouche
  • Bed- en badlinnen wordt door ons voorzien op elke kamer
  • Shampoo, douchegel & haardroger is aanwezig in de kamers.

Overtuigd? Boek vandaag nog uw unieke locatie voor uw seminarie

Overtuigd? Boek vandaag nog uw bedrijfsarrangement

Contacteer ons