Yoga retreat

Een warme en veilige omgeving in het midden van de natuur. Alle comfort en faciliteiten voor een inspirerende yoga retreat.

Bied uw gasten de ultieme ervaring in een exclusieve setting middenin een groene, warme en veilige omgeving. Dankzij het exclusief ter beschikking hebben van de locatie, kan de yoga retreat gebeuren in alle discretie en de juiste focus.

La Douceur de la Miclette heeft ook aan ontspanningsmogelijkheden gedacht. Zo kunnen uw gasten zich tijdens de pauze of na een yoga sessie ontspannen op de petanquebaan, een glaasje drinken op het grote gezellige terras of in de bar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om van het Wellness gedeelte gebruik te maken.

Faciliteiten voor uw yoga retreat

Bij La douceur de la Miclette beschikt u over volgende faciliteiten voor uw yoga retreat:

  • 100 m² polyvalente zaal met bar
  • Yoga matjes voor uw gasten
  • Warme aankleding en sfeerverlichting

Catering voor uw gasten

Wat zijn uw cateringwensen? Wij kunnen voor u en uw gasten een volledige dag verzorgen rekening houdende met de nodige voedingsvoorkeuren.  Van ontbijt, lunch tot een gezellige BBQ. Of wenst u hapjes tijdens de verschillende sessies? Hoor eens naar al onze cateringmogelijkheden.

Reserveer nu

Overnachting

Bestaat uw yoga retreat uit verschillende dagen? Bij La Douceur de la Miclette heeft u de mogelijkheid om te overnachten. La Douceur de la Miclette heeft maar liefst 7 gastenkamers ter beschikking met een capaciteit tot 16 personen.

  • Vier kamers beschikken over airconditioning
  • Bijna alle kamers hebben ensuite badkamer met toilet en regendouche
  • Bed- en badlinnen wordt door ons voorzien op elke kamer
  • Shampoo, douchegel & haardroger is aanwezig in de kamers.

Geef uw gasten een unieke ervaring en boek vandaag nog voor uw yoga retreat

Geef uw gasten een unieke ervaring en boek vandaag nog voor uw yoga retreat

Contacteer ons