Blablabla

Ga je graag eens gezellig uiteten met je vrienden? Jullie vaste stek een beetje beu gezien? Wil je liever eens iets anders eten? Bel je amigos maar snel op en rep jullie naar Restaurant Blablabla, waar alle tapas huisbereid zijn en niets gefrituurd is!

  • 4 tapas of plancha charcuterie bij Blablabla
  • Voor vrienden
  • 4 personen
  • Enkel op donderdag, vrijdag en zaterdag
  • Met overnachting

Op het menu? Tapas deliciosas! Of om het in het Nederlands te zeggen: huisbereide, verse gerechten die je smaakpapillen compleet overdonderen met nieuwe smaken. Het hoofddoel van de avond: je gewoon amuseren, samen met je beste vrienden, in een gezellige setting.

Bij het ene menu krijg je 4 tapas. Het andere bestaat uit een aperitief naar keuze en de plancha charcuterie per 2 personen. Dat is een mengeling ‘Italo – Ibérico’ met nog 1 tapa bij. Bij beide menu’s krijg je elk 2 glazen wijn, een dessert naar keuze met koffie, thee of de specialiteit van het huis: een café prébossu.

Reserveren kan op donderdag, vrijdag of zaterdag. Boek dit arrangement door te mailen naar cindy@ladouceurdelamiclette.be of te bellen naar 0479 08 34 47. Smakelijk! Of om in Spaanse sferen te blijven: ¡Buen provecho!

Prijzenplaatje van dit heerlijke arrangement?

€ 159,50 – Overnachting met ontbijt voor 2 personen
€ 70 – Restaurant Blablabla voor 2 personen (richtprijs, ter plaatse afrekenen)